Novetats

Adèu a les piles convencionals

Utilitzi aquest pràctic kit per convertir fàcilment qualsevol model d’audiòfon en el recarregable més petit del món. Els pacients també comptaran amb la flexibilitat de poder canviar les piles recarregables per unes convencionals a qualsevol moment per escoltar sense interrupcions.


Amb només 5-7 hores de càrrega, estan preparats per a un ús durant 24 hores. Només has de treure els audiòfons de la base i utilitzar-los.

Visiti el tutorial sobre com recarregar els seus audiòfons.

 

TV Connector (L’accessori més revolucionari d’Audiologia)  

Connecti’ls fàcilment a la televisió sense transmissor
TV Connector pot canviar els audiòfons del model Moxi All els programes de televisió de forma automàtica, i no és necessari utilitzar transmissor. Els pacients gaudeixen de so estèreo d’alta qualitat a l’instant i de forma sense fil mitjançant els audiòfons. D’aquesta forma, el volum resulta còmode para tot el que estigui veient la televisió. I funciona també amb portàtils, tablets i equips de so estèreo.

Un fenomen de la llibertat

El nou audiòfon Max SP és una solució per a pacients amb pèrdua auditiva de greu a profunda, assegurant somriures des del primer dia d’adaptació.
Adaptar els audiòfons súper potents ara és molt fàcil amb l’arribada de Max.

 

Un audiòfon discret però realment potent a l’abast de tots.
Provi-ho sense compromisos.

 

 

Ampliï les possibilitats

El funcionament dels accessoris es combina amb el dels audiòfons del pacient per millorar encara més l’audició.
TV3 és un atractiu accessori que transmet el so de la televisió directament als audiòfons, assegurant una experiència més plaent per a aquells pacients que gaudeixen veient la televisió.
“Fes que la vida sigui més entretinguda”
L’última tecnologia al seu abast.

 

Comments are closed.