Taps de bany a mida

Una bona protecció per a les oïdes és sempre important per a la pràctica d’esports o jocs aquàtics. Tant si l’usuari pateix alguna afecció com si no, és convenient recordar-li l’ús de la protecció adequada. En aquest sentit es recomana l´ús de taps de bany a mida, que es poden adequar a la forma i necessitats específiques de l’oïda del pacient. Aquests taps eviten qualsevol entrada d’aigua i protegeixen les oïdes del pacient enfront de qualsevol agent extern. Es fabriquen a mida per a cada canal auditiu en una àmplia i atractiva gamma de colors perquè el client seleccioni el que més li agrada. A més el preu de la parella és realment reduït.

L’otitis és un dels problemes de salut més freqüents. El 80% dels pacients que acudeixen a l´ otorrinolaringòleg durant els mesos estivals sofreixen aquesta patologia. L’arribada de la calor i la pràctica d’esports aquàtics es converteixen en dos factors de risc.

L’otitis, anomenada també otitis del nedador, és un procés inflamatori i infecciós de l’oïda externa que generalment es produeix per infeccions bacterianes. L’otitis afecta per igual a homes i dones. Els nens, degut a que normalment passen molts estona sota l´aigua, són especialment propicis a contreure-la. Els factors desencadenants d’aquesta patologia són la calor ambiental, la humitat local (banys) i l’excessiva sudoració. Els seus símptomes són dolor intens, de vegades fins i tot amb el simple moviment de l’orella o signe del glop, supuració no gaire abundant i picor d’oïda. Hem elaborat uns consells molt senzills i pràctics de prevenció de l’otitis, especialment indicats per els qui tenen les oïdes sensibles.

També Els taps de  oïda per a  bany, a mida, estan recomanats per a persones amb drenatges i per prevenir les infeccions d’oïda.

Després de banyar-se és recomanable eixugar-se bé les oïdes amb un assecador de cabell ajudant-se amb la punta d’una tovallola. Per a aquells pacients que tenen taps de cera amb freqüència, és molt recomanable visitar al seu Otorrinolaringòleg al començament de l’estiu per netejar d’oïdes per si existís cera que facilités la retenció d’aigua, i evitar així el risc d’una infecció.

Demani’s la seva visita per fes-se els taps de bany a mida. La Salut auditiva es molt important per la seva  vida quoidiana. Truquil’s i demani hora al 972 22 58 96.

Comments are closed.